Cursus Nee zeggen

Cursus Nee zeggen


Ben je ook wel eens jaloers op mensen die heel duidelijk hun eigen grenzen kunnen aangeven? Vraag je jezelf wel eens af waarom 'ze' jou altijd weten te vinden als er iets gedaan moet worden? Tien tegen één dat de inzichten uit deze training je op weg helpen om duidelijker af te bakenen wat jij wel en wat jij niet wilt! Assertiviteit is het toverwoord! Maar ook bij toverwoorden draait het meestal om een eenvoudige verandering van gedrag. Je zult zien dat deze e-learning je helpt om beter je eigen grenzen aan te geven.


Beschikbaarheid: Op voorraad

25,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Verlaag je stress door vriendelijke nee te leren zeggen en je assertiviteit te vergroten.

In de e-learning 'Nee zeggen' wordt aan de hand van een herkenbaar voorbeeld stap voor stap uitgelegd wat er eigenlijk gebeurt wanneer iemand anders een beroep op je doet. Je leert een manier om jezelf beter bewust te zijn van je eigen keuzemogelijkheden. Maar ook ontdek je aan de hand van deze korte online training welke niet-logische mechanismen maken dat je toch vaak tegen je zin 'ja' zegt. De e-learning sluit af met een paar sprekende praktijkvoorbeelden.

Duur

De e-learning 'Nee zeggen' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor mensen die het lastig vinden nee te zeggen en hun eigen grenzen aan te geven, mantelzorgers, vrijwilligers en behulpzame of zorgzame typen. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Samenwerken en overleggen, Omgaan met verandering en aanpassen, Met druk en tegenslag omgaan. .

Lesmaterialen

De cursus ' Nee zeggen' bestaat uit:

  • VideoCollege (11 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Zelfscans
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Nee zeggen' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.