Cursus Nederlands - samenstellingen met -e, -en of -n

Cursus Nederlands - samenstellingen met -e, -en of -n


Veel woorden in het Nederlands zijn samengesteld uit twee andere woorden. De manier waarop woorden in een samenstelling aan elkaar worden verbonden is gebonden aan een paar regels. Die regels zijn niet moeilijk, maar je moet ze wel kennen en je moet ze kunnen toepassen, wil je correct Nederlands schrijven (en spreken). Als je de voornaamste regels voor het vormen van samenstellingen voor eens en voor altijd goed uitgelegd wilt krijgen, dan is deze cursus precies wat je zoekt.


Beschikbaarheid: Op voorraad

45,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Verbeter jouw Nederlandse taalvaardigheid

De e-learning 'Samenstellingen met -e, -en of -n' uit de serie Valkuilen in het Nederlands van Icademy geeft op een heldere en praktische manier uitleg over de voornaamste regels voor het plaatsen van tussenletters in samengestelde woorden. Eerst wordt verteld welke tussenletters een rol spelen en daarna krijg je te horen en te zien welke regels gelden voor het samenvoegen van twee verschillende woorden tot één woord. De online training bevat een aantal oefeningen aan de hand waarvan je zelf kunt controleren of je de uitleg van de regels goed hebt begrepen.

Duur

De e-learning 'Samenstellingen met -e, -en of -n' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die één van de belangrijkste valkuilen bij het gebruik van de Nederlandse taal wil omzeilen. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Formuleren en rapporteren, Leren, Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen

De cursus ' Nederlands - samenstellingen met -e, -en of -n' bestaat uit:

  • VideoCollege (15 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Samenvatting
  • Controleblad
  • Leerjournaal
  • Oefenblad
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Nederlands - samenstellingen met -e, -en of -n' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.