Cursus Nederlands - moeilijke meervouden

Cursus Nederlands - moeilijke meervouden


In het Nederlands is het nog steeds belangrijk dat je onderscheid maakt tussen enkelvoud en meervoud. Van de meeste woorden weet je hoe het meervoud wordt gevormd. Maar er zijn ook uitzonderingen en bijzondere regels. Als je die uitzonderingen en bijzonderheden op een snelle manier wilt leren, dan is deze cursus zeer aan te bevelen.


Beschikbaarheid: Op voorraad

45,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Verbeter jouw Nederlandse taalvaardigheid

De cursus 'Moeilijke meervouden' uit de serie Valkuilen in het Nederlands van Icademy geeft op een heldere en praktische manier uitleg over de belangrijkste regels voor de de verandering van woorden in het enkelvoud naar woorden in het meervoud. Eerst wordt verteld wat de algemene regels zijn. Daarna wordt ingegaan op de diverse uitzonderingen. De cursus bevat een aantal oefeningen, aan de hand waarvan je zelf kunt controleren of je de uitleg van de regels goed hebt begrepen.

Duur

De cursus 'Moeilijke meervouden' duurt ongeveer 40 minuten. Wil je het maximale rendement uit je training halen, gebruik dan de downloads bij de cursus. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor iedereen die één van de belangrijkste valkuilen bij het gebruik van de Nederlandse taal wil omzeilen. Als je deze cursus wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Formuleren en rapporteren, Leren, Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen

De cursus ' Nederlands - moeilijke meervouden' bestaat uit:

  • VideoCollege (27 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Controleblad
  • Werkblad
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Nederlands - moeilijke meervouden' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.