Cursus Nederlands - doordat zodat omdat opdat

Cursus Nederlands - doordat zodat omdat opdat


Wanneer gebruik je welk voegwoord? En hoe zat dat ook al weer met het verschil tussen nevenschikkende en onderschikkende voegwoorden? Maar misschien ligt de vraag voor jou nog ingewikkelder: wat is het verschil tussen 'omdat' en 'doordat'? Het is en blijft belangrijk, zeker in de schrijftaal, dat jouw gebruik van het Nederlands verzorgd is. Om dat te bereiken is het zelfs zinvol dat je het onderscheid kent tussen 'een reden' en 'een oorzaak'. Als jij dat ook vindt, dan kan deze korte, krachtige en praktische e-learning zeer handig en nuttig zijn.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Verbeter jouw Nederlandse taalvaardigheid

De e-learning 'Nederlands - doordat zodat omdat opdat' is de volgende in een serie online trainingen waarin wordt afgerekend met de valkuilen in het Nederlands. Je krijgt in deze training uitleg over het onderscheid tussen nevenschikkende en onderschikkende voegwoorden. Vervolgens wordt op een praktische manier eerst ingegaan op het verschil in gebruik van 'omdat' en 'doordat'. Daarna komt het subtiele onderscheid tussen 'opdat' en 'zodat' ter sprake. En net als in alle e-learnings in deze serie wordt er weer heel veel geoefend!

Duur

De e-learning 'Nederlands - doordat zodat omdat opdat' duurt ongeveer 35 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 3 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die belang heeft bij een verzorgde foutloze hantering van de Nederlandse (schrijf)taal. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Formuleren en rapporteren, Leren, Kwaliteit leveren.

Lesmaterialen

De cursus ' Nederlands - doordat zodat omdat opdat' bestaat uit:

  • VideoCollege (20 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Samenvatting
  • Oefen- en controlebladen
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Nederlands - doordat zodat omdat opdat' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.