Cursus Mentoraat in het MKB Werkplekleren

Cursus Mentoraat in het MKB Werkplekleren


Ben je gevraagd om mentor te zijn voor een collega binnen het MKB Werkplekleren? Dan heeft dat vrijwel zeker te maken met je ervaring en je vaardigheden. Maar misschien wil je toch de verantwoordelijkheden en de taken van het mentoraat nog een keer op een rijtje zien staan. Doe dan de gratis e-learning 'Mentoraat in het MKB Werkplekleren'.


Beschikbaarheid: Op voorraad

55,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Kennisoverdracht en inwerken voor MKB, retail en detailhandel.

De e-learning 'Mentoraat in het MKB Werkplekleren' maakt duidelijk hoe je als mentor binnen het MKB Werkplekleren een beslissende bijdrage levert aan een unieke krachtenbundeling, waardoor actuele theoretische kennis wordt verbonden aan beproefde ervaring. Als mentor ben je de voornaamste verbindende factor in een leerproces van één of meer collega's. In de online training komen achtereenvolgens de volgende onderwerpen aan de orde: de rollen van de mentor, historisch perspectief, het concept van 'MKB Werkplekleren', verantwoordelijkheden en vaardigheden, werken met het zogenaamde Leerjournaal, coachingstechnieken en een korte uitleg over de functies van e-learning.

Duur

De e-learning 'Mentoraat in het MKB Werkplekleren' duurt ongeveer 60 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 3 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is bestemd voor mensen die als mentor betrokken zijn binnen het MKB Werkplekleren. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aansturen, Begeleiden, Leren, Instructies en procedures opvolgen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Mentoraat in het MKB Werkplekleren' bestaat uit:

  • VideoCollege (40 minuten)
  • E-Book
  • Leerjournaal

Toetsing

De cursus ' Mentoraat in het MKB Werkplekleren' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.