Cursus Medisch rekenen

Cursus Medisch rekenen


Werk je in de gezondheidszorg en is het bepalen van juiste concentraties of het vergelijken van temperatuurstaten een voortdurende bron van onzekerheid? Dan gaat deze online training jou een hoop plezier opleveren. Alle basisprincipes voor het medisch rekenen worden in deze e-learning besproken. Deze online training is bovendien zo opgezet, dat je bij elk onderdeel kunt controleren of je de lesstof op een adequate manier verwerkt hebt. Deze e-learning is ook een doeltreffend instrument bij de voorbereiding op de verplichte rekentoets binnen je opleiding in de zorg of als aankomend verpleegkundige.


Beschikbaarheid: Op voorraad

85,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Praktische basis voor iedereen in verpleegkunde, gezondheidszorg en GGZ.

De online training 'Medisch rekenen' geeft uitleg over de voornaamste basisprincipes voor het medisch rekenen en geeft concrete en praktische aanwijzingen over de toepassing van deze principes. Elk onderdeel wordt afgesloten met een korte zelftest. Met behulp daarvan kun je controleren of je de lesstof van het onderdeel goed hebt verwerkt. De cursus begint met een inleidend gedeelte waarin uitleg wordt gegeven over een aantal belangrijke onderscheidingen en begrippen, zoals grootheden, eenheden en voorvoegsels. Vervolgens komen de volgende onderwerpen in afzonderlijk hoofdstukken uitgebreid ter sprake: 1. Inhoud; 2. Massa; 3. Druk; 4. Concentraties; 5. Temperatuur; 6. Infuus. De lesstof als geheel is verspreid over twee modules die elk voorzien zijn van een toets.

Duur

De e-learning 'Medisch rekenen' duurt ongeveer 75 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die binnen de gezondheidszorg werkt of daarvoor een opleiding volgt. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Vakdeskundigheid toepassen, Materialen en middelen inzetten, Analyseren, Instructies en procedures opvolgen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Medisch rekenen' bestaat uit:

  • VideoCollege (60 minuten)
  • E-books
  • Samenvatting
  • Zelftest met controleblad
  • Diverse oefen- en controlebladen

Toetsing

De cursus ' Medisch rekenen' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.