Cursus Locatie voor je bedrijf

Cursus Locatie voor je bedrijf


Jij bent betrokken bij de vraag waar jouw bedrijf het beste een plek zou kunnen krijgen. Met een beetje gezond verstand en een paar goede adviezen moet je daar uit kunnen komen. Maar je hebt er ook behoefte aan om zo veel mogelijk factoren waarmee je rekening moet houden, systematisch op een rij te zetten. Een methodische aanpak bij misschien wel de één van de belangrijkste beslissingen die je gaat nemen, dat is waarmee de cursus 'Locatie voor je bedrijf' inzet. Kort, krachtig, compleet en met oog voor de grote lijn.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Je bedrijf vestigen voor beginnende ondernemers zoals start-up, zelfstandig ondernemer en ZZP.

De e-learning 'Locatie voor je bedrijf' geeft eerst aandacht aan het in kaart brengen van de doelgroep waarop je je met je bedrijf wilt richten. Daarna komt het onderwerp concurrentieanalyse aan de orde. Het vestigingspunt en de voornaamste factoren die daarbij een rol spelen, zoals bereikbaarheid, barrières en (verdere) ontwikkeling, vormen het volgende onderwerp. Daarna bekijken we het onderscheid tussen de diverse soorten vestigingsplekken; deze worden op hoofdpunten getypeerd. Ook noemen we de hoofdzaken van waar je op moet letten bij de keuze voor een pand. Een apart onderdeel wordt tot slot gewijd aan de diverse vergunningen die je nodig hebt voor het innemen van een locatie voor je bedrijf.

Duur

De e-learning 'Locatie voor je bedrijf' duurt ongeveer 40 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is zeer geschikt voor iedereen die direct of indirect betrokken is bij de keuze voor de juist locatie van een bedrijf. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Analyseren, Onderzoeken, Plannen en organiseren.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Locatie voor je bedrijf' bestaat uit:

  • VideoCollege (24 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Vragenlijst
  • Leerjournaal
  • Stappenplan locatie voor je bedrijf
  • Samenvatting

Toetsing

De cursus ' Locatie voor je bedrijf' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.