Cursus Lichaamstaal

Cursus Lichaamstaal


Je hoeft alleen maar goed te letten op iemands houding en te kijken naar de bewegingen van iemands lichaam om al heel veel te kunnen te zeggen over wie je voor je hebt. Non-verbale communicatie, en meer in het bijzonder lichaamstaal, vertelt ontzettend veel over wie iemand is. Heb je voor je werk of in verband met leuke of minder leuke ervaringen behoefte om op een heel praktische manier kennis te maken met de geheimen van de lichaamstaal, dan biedt deze heldere en instructieve e-learning jou een prima gelegenheid.


Beschikbaarheid: Op voorraad

85,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Praktische introductie in een beslissend aspect van intermenselijk communiceren

In de e-learning 'Lichaamstaal' krijg je na een korte inleiding te zien en te horen wat de taal van het lichaam is. Eerst kijken we naar de expressies van het gezicht en het hoofd. Natuurlijk komt de algemene houding van het lichaam aan de orde. De taal die mensen met hun handen en voeten spreken en de boodschap die een persoon uitzendt door de manier waarop hij ruimte inneemt gaat vooraf aan een bespreking van verschillen tussen man en vrouw en lichaamstaal over de grens. Lichaamstaal en het opbouwen van relaties, de 'betekenis' van iemands uiterlijk en een set heldere aanwijzingen voor de toepassing van expressieve vaardigheden sluiten deze praktische en deskundig opgezette online training af.

Duur

De e-learning 'Lichaamstaal' duurt ongeveer 75 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is bestemd voor mensen die meer willen weten over de taal van het lichaam en over de boodschap die in non-verbale communicatie meekomt. Als je deze online training wilt inzetten voor de opleiding die je volgt, dan werk je daarmee aan de volgende beroepscompetenties op MBO-niveau: Aandacht en begrip tonen, Analyseren, Leren, Op de behoeften en verwachtingen van de 'klant' richten.

Lesmaterialen

De cursus ' Lichaamstaal' bestaat uit:

  • VideoCollege (60 minuten)
  • E-Book
  • Evaluatieformulier

Toetsing

De cursus ' Lichaamstaal' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.