Cursus Leren en studeren

Cursus Leren en studeren


Hoe lang ben je al van de schoolbanken af? En heb je je nu toch ingeschreven voor een nieuwe studie of opleiding? Dan zul je vast al snel ontdekken dat leren en studeren niet vanzelf gaat... Alleen, je hoeft niet per se een studiebol te zijn om van een nieuwe leeruitdaging toch een succes te maken! Deze korte en krachtige online training, die echt alleen over leren en studeren gaat, kan je daar bij helpen. Bang zijn om te mislukken hoeft niet meer!


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Ken je leerstijl, maak een studieplanning en bereik persoonlijke effectiviteit door studievaardigheden.

In de e-learning 'Leren en studeren' laten we je stap voor stap de voornaamste dingen van het leerproces zien. Je krijgt in een logische volgorde de ideeën en inzichten aangereikt die je nodig hebt om van een nieuwe uitdaging echt iets moois te maken. Naast de nodige theorie, over de werking van het geheugen en de diverse leerstijlen, krijg je handige aanwijzingen voor de praktijk: zinvolle studieplanning, een goede studieplek en een paar slimme methoden die je kunnen helpen je studievaardigheden te verbeteren. En daar ben je nooit te oud voor...

Duur

De e-learning 'Leren en studeren' duurt ongeveer 50 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen.Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 4 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor mensen die aanhikken tegen een nieuwe opleiding, mensen die hun studie nu eens echt serieus willen oppakken en mensen die het leren wat zijn verleerd. Als je deze online training doet in het kader van een (beroeps-)opleiding, dan werk je daarmee aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Leren, Plannen en organiseren.

Lesmaterialen

De cursus ' Leren en studeren' bestaat uit:

  • VideoCollege (34 minuten)
  • E-Book
  • Samenvatting
  • Kolbtest
  • Om over na te denken

Toetsing

De cursus ' Leren en studeren' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.