Cursus Krachtig presenteren met PowerPoint

Cursus Krachtig presenteren met PowerPoint


Ben je onzeker over je vaardigheden in het omgaan met één van de beste presentatiemedia die momenteel beschikbaar zijn? Met als uitgangspunt de nieuwste informatie- en communicatietechnieken leidt deze online training je stap voor stap langs de voornaamste punten waar je om moet denken wanneer je met behulp van PowerPoint echt op een krachtige en professionele manier jouw presentatie wilt neerzetten.


Beschikbaarheid: Op voorraad

55,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Hoe je een zeer gangbaar presentatie-instrument optimaal kunt inzetten voor jouw doel

De e-learning 'Krachtig presenteren met PowerPoint' is de geavanceerde tegenhanger van onze online training 'Presenteren' waarbij de meer conventionele hulpmiddelen voor het maken en houden van een presentatie worden behandeld. Er kan zoveel meer met behulp van PowerPoint en met inachtneming van een paar duidelijke regels. De e-learning geeft onder meer informatie over de relatie tussen de manier waarop mensen leren en informatie verwerken, en de verschillende manieren waarop jij in een krachtige presentatie daarmee rekening kunt houden.

Duur

De e-learning 'Krachtig presenteren met PowerPoint' duurt ongeveer 50 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die met behulp van PowerPoint een krachtige presentatie wil neerzetten. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Overtuigen en beïnvloeden, Presenteren, Materialen en middelen inzetten, Creëren en innoveren, Plannen en organiseren, Kwaliteit leveren.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Krachtig presenteren met PowerPoint' bestaat uit:

  • VideoCollege (33 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Verwerkingsformulier
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Krachtig presenteren met PowerPoint' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.