Cursus Krachtig contact met je klant

Cursus Krachtig contact met je klant


Communicatie, daar draait het om in de ontmoeting tussen jou als verkoopmedewerker en de klant. In deze training word je binnen een week volledig bijgepraat over de voornaamste wetenswaardigheden van de communicatie in een winkelsituatie. De bedoeling is natuurlijk dat die communicatie zich op een krachtige manier ontwikkelt. Daar is het kennen van bepaalde, onmisbare vaardigheden voor nodig. Deze online training gaat jou daar zeker bij helpen.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Hoe je je optimaal kunt richten op effectieve communicatie in de ontmoeting met je klanten

De e-learning 'Krachtig contact met je klant' gaat in het bijzonder in op de communicatiekant van het verkoopproces. Zaken als luisteren, vraagtechnieken en het belang van non-verbale communicatie worden stapsgewijs en op een praktische manier behandeld. Al deze en andere op zichzelf bekend klinkende begrippen en uitdrukkingen worden van een heldere inhoud voorzien en op een rijtje gezet. De moeite waard voor iedereen die in een winkel werkt.

Duur

De e-learning 'Krachtig contact met je klant' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor verkoopmedewerkers. Als je deze online training wilt inzetten voor de opleiding die je volgt, werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aandacht en begrip tonen, Overtuigen en beïnvloeden, Op de behoeften en verwachtingen van de 'klant' richten, Ondernemend en commercieel handelen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Krachtig contact met je klant' bestaat uit:

  • VideoCollege (16 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Communicatieopdracht
  • Slim formuleren-kaart
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Krachtig contact met je klant' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.