Cursus Koopovereenkomst

Cursus Koopovereenkomst


Het mes van een koopovereenkomst snijdt aan twee kanten: zowel een koper als een verkoper heeft er mee te maken. Als je een zaak hebt kun je alleen tot je eigen (soms grote) schade voorbijlopen aan de standaardregels die gelden voor elke koopovereenkomst. Aan de andere kant, als je weet hoe het werkt met die koopovereenkomsten, dan kan je dat echt een hoop geld schelen!


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Alles over wederzijdse rechten en plichten bij het aangaan van een transactie

De cursus 'Koopovereenkomst' geeft brede uitleg over de wederzijdse rechten en plichten binnen de relatie tussen koper en verkoper. Daarbij komen zaken aan de orde als kwaliteitseisen, afspraken over levering, de te volgen gedragslijn bij wanbetaling en het zogenoemde opschortingsrecht. Natuurlijk bespreken we ook de status en de functie van de Algemene voorwaarden in verband met een koopovereenkomst. Zowel de klassieke als meer eigentijdse vormen van koopovereenkomsten worden in deze training belicht, met extra aandacht voor koop op afstand in de diverse varianten, koop op afbetaling en huurkoop.

Duur

De e-learning 'Koopovereenkomst' duurt ongeveer 45 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die vanuit zijn of haar professie te maken heeft met het verkopen van producten en/of diensten. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Formuleren en rapporteren, Op de behoeften en verwachtingen van de klant richten, Instructies en procedures opvolgen, Ondernemend en commercieel handelen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Koopovereenkomst' bestaat uit:

  • VideoCollege (32 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Zwarte en grijze lijst
  • Praktijkopdrachten
  • Leerjournaal
  • Stappenplan koopovereenkomst
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Koopovereenkomst' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.