Cursus Kleren maken de man

Cursus Kleren maken de man


Jij bent niet de enige die solliciteert! Veel mannen hebben al ontdekt dat het bij de speurtocht naar een nieuwe baan belangrijk is hoe je eruitziet. Je kunt kiezen voor een uitgebreide stijlgids met een overcomplete handleiding om er goed uit te zien. Maar wat je echt nodig hebt, is gewoon een helder overzicht van de belangrijkste zaken waar je voor een goed verzorgd uiterlijk en een overtuigende outfit op moet letten. Deze e-learning geeft je die!


Beschikbaarheid: Op voorraad

55,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Met de juiste uitstraling en lichaamstaal vol zelfvertrouwen naar een sollicitatiegesprek of presentatie.

De e-learning 'Mannen in maten' bespreekt eerst de drie mannelijke lichaamstypen. Vervolgens komen de hoofdzaken van lichaamsverzorging aan de beurt. Bijzondere aandacht wordt daarna besteed aan het dragen van een pak en casual kleding (de spijkerbroek!). Verder krijg je heldere aanwijzingen over het omgaan met vlekken in je kleding. Ten slotte wordt het niet zo populaire onderwerp wassen, drogen en strijken op een aantrekkelijke manier aan je gepresenteerd. Deze online training is opgedeeld in drie modules.

Duur

De e-learning 'Mannen in maten' duurt ongeveer 75 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedere man die wil weten hoe je er goed uit kunt zien. Als je deze e-learning wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Relaties bouwen en netwerken, Overtuigen en beïnvloeden, Presenteren, Materialen en middelen inzetten, Analyseren, Creëren en innoveren.

Lesmaterialen

De cursus ' Kleren maken de man' bestaat uit:

  • VideoCollege (60 minuten)
  • E-books
  • Checklist pak en jas
  • Checklist schoenen
  • Checklist verzorging
  • Stappenplan scheren

Toetsing

De cursus ' Kleren maken de man' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.