Cursus Klanten en opdrachten verwerven

Cursus Klanten en opdrachten verwerven


Het moeilijke woord voor klanten en opdrachten verwerven is 'acquisitie'. Acquisitie hoort gewoon bij jouw taak als ondernemer. Daarom is het goed als je in ieder geval vertrouwd bent met de belangrijkste uitgangspunten voor een goede acquisitie. Deze online training helpt je in ongeveer een uur om op een praktische manier kennis te maken met de hoofdzaken van een goede acquisitie.


Beschikbaarheid: Op voorraad

65,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Compacte introductie in de dynamiek van effectieve acquisitie

In de online basistraining acquisitie 'Klanten en opdrachten verwerven' word je stap voor stap meegenomen in het acquisitieproces. Stap één is die van het voorbereiden: je kiest een product en potentiële klanten; je verzamelt hun contactgegevens en je bedenkt hoe je ze wilt benaderen. De uitgebreide stap twee slaat op het voeren van het acquisitiegesprek. Om in contact te komen met potentiële klanten is netwerken van groot belang. Eenmaal in gesprek ben jij niet alleen verkoper maar ook adviseur. De cursus helpt je deze taken planmatig aan te pakken. De derde stap is het opstellen van de offerte. Bij de vierde en laatste stap neem je de order aan en kun je je product gaan leveren.

Duur

De e-learning 'Klanten en opdrachten verwerven' duurt ongeveer 60 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 4 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor ondernemers in het algemeen en voor MKB-ers in het bijzonder. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Relaties bouwen en netwerken, Overtuigen en beïnvloeden, Presenteren, Plannen en organiseren, Op de behoeften en verwachtingen van de 'klant' richten.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Klanten en opdrachten verwerven' bestaat uit:

  • VideoCollege (45 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Acquisitie in stappenkaart
  • Rekenmodel werkbelasting
  • Formulier salesoverzicht
  • Leerjournaal
  • Praktijkoefeningen
  • Samenvatting

Toetsing

De cursus ' Klanten en opdrachten verwerven' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.