Cursus Kies een rechtsvorm voor je onderneming

Cursus Kies een rechtsvorm voor je onderneming


Als je een onderneming wilt starten, is het goed om na te denken over de rechtsvorm waarin je de onderneming een plek op de markt wilt geven. De keuze voor een bepaalde rechtsvorm kan namelijk gevolgen hebben voor de manier waarop de onderneming moet worden opgericht. Soms kunnen commerciële factoren van belang zijn om wel voor die ene vorm te kiezen en niet voor een andere. In deze e-learning leer je op een systematische manier de belangrijkste aspecten hiervan.


Beschikbaarheid: Op voorraad

55,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Verantwoord beslissen na en snelle introductie in de actueel beschikbare opties

De e-learning 'Kies een rechtsvorm voor je onderneming' laat je zien hoe belangrijk de vraag is naar de aansprakelijkheid voor de schulden van de onderneming. Ook komt de structuur van de onderneming aan de orde. Tevens wordt de vraag besproken wie de onderneming mag vertegenwoordigen, en hoe het zit met belastingzaken. Ten slotte bespreken we de manier waarop een onderneming kan worden overgedragen. De rechtsvormen die in deze online training aan de orde komen zijn: de eenmanszaak, de besloten vennootschap, de vennootschap onder firma, de commanditaire vennootschap, de maatschap en de Engelse limited. De e-learning wordt gepresenteerd in twee afzonderlijke modules.

Duur

De e-learning 'Kies een rechtsvorm voor je onderneming' duurt ongeveer 55 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor ZZP'ers, kleine ondernemers en potentiële ondernemers. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Analyseren, Plannen en organiseren, Bedrijfsmatig handelen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Kies een rechtsvorm voor je onderneming' bestaat uit:

  • VideoCollege (38 minuten)
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • E-books
  • Verwerkingsvragen
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak
  • Samenvatting - uitgebreid

Toetsing

De cursus ' Kies een rechtsvorm voor je onderneming' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.

Demo
All you can learn

De Cursus Kies een rechtsvorm voor je onderneming is ook beschikbaar in het Icademy All you can learn abonnement.


All you can learn omdat:

Onderzoek bij onze cursisten toont aan dat er veel behoefte is om, tegen lage kosten, veel meer over een onderwerp te leren.
De Cursus Kies een rechtsvorm voor je onderneming en alle andere 260 Icademy trainingen zijn zonder extra kosten te volgen.

Alle trainingen nu met GRATIS PDF e-book! Bekijk het overzicht van alle trainingen.


All you can learn van Icademy , leer meer, betaal minder.


Meer informatie of bestel direct.