Cursus Kaasbehandeling en kaasverkoop

Cursus Kaasbehandeling en kaasverkoop


Wil je voor je werk of als geïnteresseerde consument de voornaamste dingen over kaas weten? In deze online training krijg je op een deskundige, overzichtelijke en zakelijke manier uitgelegd welke eisen er worden gesteld aan de verzorging en presentatie van kaas en alles wat daarmee samenhangt. Als je deze e-learning hebt gedaan, heb je genoeg in huis om de klanten op jouw afdeling of in de speciaalzaak op een overtuigende manier van advies te dienen!


Beschikbaarheid: Op voorraad

85,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Ben je kok, professioneel of hobby, facilitair medewerker of cateraar? Ken dit mooie product.

De e-learning 'Kaasbehandeling en kaasverkoop' gaat eerst in op de voornaamste zaken van de verzorging en presentatie van kaas. Daarbij komen natuurlijk ook de regels voor opslag en de assortimentsindelingen ter sprake. Een apart hoofdstuk gaat over kaas in de zelfbediening. In het hoofdstuk over omgang met klanten wordt concreet en praktisch ingegaan op klantvriendelijkheid en klantgerichtheid op jouw eigen afdeling ('Laat ze proeven!'). Bestelling, voorraadbeheer, het monitoren, bestrijden en voorkomen van derving vormen afzonderlijke onderdelen. Bij de inrichting van de werkplek en het werk op de kaasafdeling worden verder de belangrijkste praktische problemen besproken. Natuurlijk ontbreekt uitleg over het gereedschap en instructie over het snijden van kaas niet. Een online training die je een stuk op weg helpt om jezelf specialist te mogen noemen! Het materiaal is opgedeeld in vier modules.

Duur

De e-learning 'Kaasbehandeling en kaasverkoop' duurt ongeveer 120 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor verkoopmedewerkers in de supermarkt en verder voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp en op zoek is naar samenhangende informatie over kaas. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Vakdeskundigheid toepassen, Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen

De cursus ' Kaasbehandeling en kaasverkoop' bestaat uit:

  • VideoCollege (100 minuten)
  • E-books
  • Checklist derving
  • Samenvatting
  • Reinigings- en desinfectieschema
  • Verzorging verpakte kaas
  • Instructie kaas snijden

Toetsing

De cursus ' Kaasbehandeling en kaasverkoop' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.