Cursus Kaas basiskennis

Cursus Kaas basiskennis


Jij bent een geïnteresseerde consument of je werkt in de supermarkt op de kaasafdeling. Je zou graag meer willen weten over wat je eet of van het grote aantal producten dat bij je werk door je handen gaat. Je hebt misschien een vaag idee over hoe kaas gemaakt wordt en je weet ook al dat je diverse soorten kaas op diverse manieren moet behandelen. Maar hoe het precies zit? Tijd om een duidelijke en deskundig opgezette online training te volgen!


Beschikbaarheid: Op voorraad

45,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Vergroot de verkoopvaardigheden en klantvriendelijkheid van winkelpersoneel in retail door productkennis.

In de e-learning 'Kaas basiskennis' krijg je op een samenhangende en deskundige manier uitgelegd wat kaas is, hoe de diverse soorten worden gemaakt en welke eisen er worden gesteld aan de verdere behandeling ervan. Natuurlijk worden de acht hoofdgroepen besproken, met veel aandacht voor onze 'eigen' Nederlandse kaassoorten, maar ook voor kaas uit het buitenland. De lesstof wordt zo gepresenteerd dat je klanten ook meteen kunt adviseren. Een aanrader!

Duur

De e-learning 'Kaas basiskennis' duurt ongeveer 65 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 3,5 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor verkoopmedewerkers in de supermarkt en verder voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp en op zoek is naar samenhangende informatie over kaas. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Vakdeskundigheid toepassen, Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen

De cursus ' Kaas basiskennis' bestaat uit:

  • VideoCollege (48 minuten)
  • E-Book
  • Samenvatting
  • Overzicht hoofdgroepen
  • Overzicht Nederlandse kaassoorten
  • Procesoverzicht kaasbereiding

Toetsing

De cursus ' Kaas basiskennis' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.