Cursus Jezelf presenteren

Cursus Jezelf presenteren


Iets verkopen doe je niet met woorden alleen. Het is natuurlijk belangrijk hoe je de klant aanspreekt en wat je tegen hem of haar zegt, maar het is net zo belangrijk hoe jij jezelf presenteert. Jij als verkoper moet vertrouwen uitstralen en geloofwaardig overkomen. De klant moet het gevoel krijgen dat hij of zij bij jou aan het juiste adres is. Om dat te bereiken kom jij met de online training 'Jezelf presenteren' een heel eind.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Praktisch ontdekken dat jouw uiterlijk en manier van doen beslissend zijn voor je verkoopresultaten

In de korte e-learning 'Jezelf presenteren' leer je stap voor stap waar je op moet letten bij het presenteren van jezelf: je uiterlijk, je houding, je lichaamstaal en je stemgebruik. Bij elk van deze onderwerpen krijg je een korte uitleg met voor zichzelf sprekende voorbeelden uit de praktijk. Een aardige binnenkomer voor jou als nieuwe verkoopmedewerker, maar misschien wel net zo'n leuke opfrisser voor het geval je al een poosje achter de toonbank staat.

Duur

De e-learning 'Jezelf presenteren' duurt ongeveer 25 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2,5 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor verkoopmedewerkers. Als je deze online training wilt inzetten voor de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Relaties bouwen en netwerken, Kwaliteit leveren, Gedrevenheid en interesse tonen.

Lesmaterialen

De cursus ' Jezelf presenteren' bestaat uit:

  • VideoCollege (10 minuten)
  • E-Book
  • Begrippenlijst
  • Opdrachten
  • Samenvatting

Toetsing

De cursus ' Jezelf presenteren' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.