Cursus Interne criminaliteit exit

Cursus Interne criminaliteit exit


Heb jij last van criminaliteit binnen je bedrijf? Een gemeenschappelijk gedragen ethiek zou in je onderneming het meest ideaal zijn. Voorlopig is dat nog niet zo, dus je zult op één of andere manier moeten handelen met verschillende vormen van de zogenoemde interne criminaliteit. Deze online training biedt je daarvoor de noodzakelijke eye-openers en inzichten.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Hoe je de voornaamste vormen van interne criminaliteit binnen je organisatie signaleert en beheersbaar houdt

De compacte e-learning 'Interne criminaliteit exit' maakt op een praktische en compacte manier duidelijk met welke soorten interne criminaliteit bijna iedere ondernemer te maken krijgt en wat daartegen te doen is. Daarbij komen privégebruik of diefstal van eigendommen, het stelen van tijd en fout declareren aan bod. Na een paar noodzakelijke opmerkingen over de oorzaken besteden we aandacht aan de 'gelegenheid die de crimineel maakt' omdat er op dat punt voor jou als ondernemer een wereld te winnen is. Hoe je een verdachte medewerker herkent en hoe je hem moet benaderen komt in het volgende onderdeel aan de orde. Tot slot geven we aanwijzingen over preventie en maatregelen.

Duur

De e-learning 'Interne criminaliteit exit' duurt ongeveer 25 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan deskundige en praktische aanwijzingen voor hoe je moet omgaan met interne criminaliteit. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Aansturen, Ethisch en integer handelen, Bedrijfsmatig handelen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Interne criminaliteit exit' bestaat uit:

  • VideoCollege (10 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak
  • Aandachtpunten preventie

Toetsing

De cursus ' Interne criminaliteit exit' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.