Cursus Inschrijven van je onderneming

Cursus Inschrijven van je onderneming


Dus jij wilt een bedrijf beginnen? De meest praktische dingen die gedaan moeten worden, heb je vast wel in beeld. Maar hoe zit het met de juridische kanten van het opstarten van een onderneming? Een diepgaande studie is echt niet nodig voor een antwoord op deze vraag, maar een snel, actueel en praktisch overzicht krijgen, dat kan nooit kwaad. Deze online mini-cursus levert je vast en zeker wat je nodig hebt.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Hoe je een nieuwe organisatie juridisch levensvatbaar maakt

De e-learning 'Inschrijven van je onderneming' gaat eerst in op de zogeheten Handelsnaamwet en het Handelsregister. Daarbij wordt gekeken naar de eisen die aan een goede handelsnaam worden gesteld. Verder besteden we aandacht aan merken, belastingen en vergunningen. We geven uitleg over het zogenaamde 'onderscheidend vermogen' en de meest gewenste promotiemiddelen. Natuurlijk gaan we ook in op het gebruik van de eigentijdse media om bijvoorbeeld een domeinnaam te registreren.

Duur

De e-learning 'Inschrijven van je onderneming' duurt ongeveer 40 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1,5 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die erover denkt een eigen onderneming te starten, maar ook voor ondernemers die af en toe merken dat hun papierwerk (nog) niet helemaal in orde is. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Overtuigen en beïnvloeden, Formuleren en rapporteren, Instructies en procedures opvolgen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Inschrijven van je onderneming' bestaat uit:

  • VideoCollege (24 minuten)
  • E-Book
  • Begrippenlijst
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Praktijkopdrachten
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Inschrijven van je onderneming' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.