Cursus Huurovereenkomsten voor bedrijfsruimten

Cursus Huurovereenkomsten voor bedrijfsruimten


Het huren van een woonhuis gaat bijna vanzelf, tenminste als je het kunt financieren. Bij het huren van een bedrijfsruimte komt heel wat meer kijken. Heb je geen zin in een omvattende cursus over juridische issues voor ondernemers, maar wil je alleen weten hoe het zit met het huren van een pand voor je bedrijf, dan krijg je in deze online training alles wat je zoekt.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Wees op de hoogte van huurrecht voor een goede huurovereenkomst voor uw bedrijfsruimte

De e-learning 'Huurovereenkomsten voor bedrijfsruimten' is praktisch opgezet en bespreekt eerst het belangrijke onderscheid tussen bedrijfsruimte en kantoorruimte, en gaat vervolgens in op de kwesties van de huurtermijn, de bepaling van de huurprijs en de rechten en plichten die bij het huren van bedrijfsruimte aan de orde zijn voor huurder en verhuurder. In het onderdeel over de huurtermijn krijg je precies uitgelegd hoe het zit met de (automatische) verlenging van de overeengekomen termijn, niet onbelangrijk als je voor de activiteiten van je bedrijf een kortetermijnplanning voert. In het bijzonder besteedt deze online training aandacht voor de belangrijkste regels die gelden voor het huren van een kantoorruimte. In het onderdeel rechten en plichten komen onder meer de verrichting van reparaties en aansprakelijkheid voor schade aan bod.

Duur

De e-learning 'Huurovereenkomsten voor bedrijfsruimten' duurt ongeveer 25 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1,5 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die voor zijn of haar bedrijf te maken heeft met de kwestie van het huren van een pand. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Materialen en middelen inzetten, Plannen en organiseren, Bedrijfsmatig handelen.

Lesmaterialen

De cursus ' Huurovereenkomsten voor bedrijfsruimten' bestaat uit:

  • VideoCollege (12 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Oefenopdrachten
  • Overzicht rechten en plichten
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Huurovereenkomsten voor bedrijfsruimten' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.