Cursus Hoofdluis voorkomen en bestrijden

Cursus Hoofdluis voorkomen en bestrijden


Nee, je bent niet asociaal als je kind met hoofdluis thuiskomt! Is er een besmetting in de omgeving, dan ontkom je er haast niet aan. In deze korte online training wordt op een heldere en nuchtere manier uit de doeken gedaan hoe je de omstandigheden zo goed mogelijk kunt beïnvloeden om hoofdluis een zo klein mogelijke kans te gunnen. Verder krijg je bruikbare aanwijzingen om dit lastige diertje effectief te bestrijden.


Beschikbaarheid: Op voorraad

25,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

De schrik voor ouders, gastouders en iedereen in het onderwijs en de kinderopvang.

In de e-learning 'Hoofdluis voorkomen en bestrijden' krijg je eerst bruikbare informatie over de herkomst en de belangrijkste eigenschappen van hoofdluis. Je maakt vervolgens kennis met de voornaamste methoden om hoofdluis te voorkomen en ten slotte leer je wat de beste technieken en meest actuele manieren zijn om er vanaf te komen. Natuurlijk worden ook de verschillende risico's besproken bij de toediening van anti-hoofdluispreparaten.

Duur

De e-learning 'Hoofdluis voorkomen en bestrijden' duurt ongeveer 1 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is bestemd voor ouders en verzorgers van kinderen in de leeftijd tussen 4 en 14 jaar. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Materialen en middelen inzetten, Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen

De cursus ' Hoofdluis voorkomen en bestrijden' bestaat uit:

  • VideoCollege (10 minuten)
  • E-Book
  • Samenvatting

Toetsing

De cursus ' Hoofdluis voorkomen en bestrijden' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.