Cursus Herken signalen van kanker

Cursus Herken signalen van kanker


Kanker komt nooit zomaar uit de lucht vallen. Bijna in alle gevallen is het mogelijk om tijdig bepaalde signalen op te merken. Het is de moeite waard deze signalen te herkennen en vervolgens ook serieus te nemen. Ze kunnen immers duiden op een akelige ziekte die nog steeds veel slachtoffers maakt. Hoe eerder je deze ontdekt, hoe eerder er iets aan kan worden gedaan. Een zekere basiskennis over de mogelijke signalen van kanker kan aan de andere kant ook helpen om mensen te bevrijden van een ongegronde vrees dat kanker in hun eigen lichaam of in hun directe omgeving heeft toegeslagen.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Check uw gezondheid zonder angst maar met realiteit.

In de online training 'Herken signalen van kanker' leggen we op een rustige en nuchtere manier uit bij welke verschijnselen je een goede reden hebt om je lichaam op kanker te laten onderzoeken. De informatie sluit nauw aan bij recent onderzoek dat ook door het KWF (het Koningin Wilhelminafonds voor kankerbestrijding) als relevant is aangemerkt. Er zijn negen signalen. In deze training worden ze stap voor stap besproken.

Duur

De e-learning 'Herken signalen van kanker' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2,5 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is bestemd voor mensen die behoefte hebben aan een rustige en nuchtere benadering van een akelige aandoening. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Analyseren, Onderzoeken.

Lesmaterialen

De cursus ' Herken signalen van kanker' bestaat uit:

  • VideoCollege (15 minuten)
  • E-Book
  • Samenvatting

Toetsing

De cursus ' Herken signalen van kanker' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.