Cursus Gezichtsverzorging

Cursus Gezichtsverzorging


Wat moet je eigenlijk allemaal weten over gezichtsverzorging als je verkoopmedewerker bent in een drogisterij of speciaalzaak? In deze cursus leer je in korte tijd de belangrijkste wetenswaardigheden die je kunt gebruiken voor een deskundig en zelfverzekerd advies. Weet je alles op dit gebied wel zo'n beetje, maar heb je toch behoefte om de hoofdzaken nog eens goed op een rijtje te zetten? Ook dan is deze training precies wat je zoekt!


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Kennis over huidtypen voor schoonheidsspecialist en winkelpersoneel.

De cursus 'Gezichtsverzorging' besteedt aandacht aan de huid in het algemeen, de diverse huidtypen, de verschillende methoden voor reiniging van de huid en ook meer specifiek de verzorging van de huid rond de ogen en de mond. Daarnaast komen huidproblemen als acné aan de orde. De training wordt afgesloten met praktische en relevante aanwijzingen voor het geven van aanvullend advies aan je klant. De kennis die je daarover opdoet, kun je meteen in praktijk brengen!

Duur

De cursus 'Gezichtsverzorging' duurt ongeveer 45 minuten. Wil je het maximale rendement uit je training halen, gebruik dan de downloads bij de cursus. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa circa 3,5 uur.

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor verkoopmedewerkers in de drogisterij en speciaalzaken voor cosmetica en gezichtsverzorging. Als je deze cursus wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Vakdeskundigheid toepassen, Materialen en middelen inzetten, Op de behoeften en verwachtingen van de 'klant' richten, Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen

De cursus ' Gezichtsverzorging' bestaat uit:

  • VideoCollege (30 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Samenvatting
  • Huidtypentabel
  • Aanbevolen aanpak
  • Handleiding reiniging
  • Kenmerken huid per leeftijdscategorie

Toetsing

De cursus ' Gezichtsverzorging' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.