Cursus Gezichten herkennen

Cursus Gezichten herkennen


Ook zo jaloers op mensen die schijnbaar heel makkelijk gezichten kunnen onthouden? Toch ben jij niet de enige die zich vaak vergist in de gezichten van mensen die je tegenkomt. Je bent ook niet de enige die het moeilijk vindt om namen bij gezichten te onthouden. Maar het kan soms knap lastig zijn. Wist je dat je je vaardigheid op dat punt gewoon kunt ontwikkelen door te oefenen? Als je de deze online training hebt afgerond, zul je ontdekken dat het echt zo simpel werkt.


Beschikbaarheid: Op voorraad

85,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Praktisch en effectief leren omgaan met gezichtsherkenning in combinatie met namen onthouden

De e-learning 'Gezichten herkennen' besteedt natuurlijk aandacht aan een aantal onmisbare theoretische uitgangspunten in verband met gezichtsherkenning. Daarbij worden belangrijke begrippen als prosopagnosie, herkenningspunten en de associatieve vaardigheden van de mens op een concrete manier behandeld. Ook komt de combinatie van gezichtsherkenning met het onthouden van namen ter sprake. Maar het grootste deel van deze online training bestaat uit een groot aantal uitgewerkte oefeningen. Deze oefeningen zijn meestal opgezet aan de hand van uit het leven gegrepen situaties. De aanwijzingen die je in deze e-learning krijgt, kun je onmiddellijk in de praktijk toepassen. De training is logisch opgedeeld in vijf modules.

Duur

De e-learning 'Gezichten herkennen' duurt ongeveer 100 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1,5 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die zijn of haar vaardigheid in het herkennen van gezichten in combinatie met het onthouden van namen wil verbeteren. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je (op MBO-niveau) aan de beroepscompetenties: Relaties bouwen en netwerken, Analyseren, Leren..

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Gezichten herkennen' bestaat uit:

  • VideoCollege (80 minuten)
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • E-books

Toetsing

De cursus ' Gezichten herkennen' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.