Cursus Geur en emotie

Cursus Geur en emotie


Dat geuren grote invloed hebben op de emoties van mensen weet bijna iedereen. Er wordt veel over geschreven, maar vaak gaat het dan over specifieke geuren en hun eigenschappen. Als je behoefte hebt aan een goed gedocumenteerd overzicht van de werking van geuren op het gevoelsleven van de mens, dan is deze uitgebreide online training 'Geur en emotie' precies wat je zoekt.


Beschikbaarheid: Op voorraad

65,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Hoe je je gevoelsleven effectief productieve kracht bijzet

De e-learning 'Geur en emotie' begint met uitleg over de zintuigen, de eigenschappen van het reukzintuig en de diverse storingen die kunnen optreden bij het waarnemen van geuren. Daarbij gaan we ook in op de diverse functies van het ruiken en op het verband tussen geur en smaak. Na een hoofdstuk over geurbeleving, met aandacht voor de diverse associaties die geuren kunnen oproepen, krijg je een uiteenzetting over de toepassing van etherische oliën. De tweede helft van deze online training is geheel gewijd aan de werking van geuren op de menselijk emoties: kalmerend, concentratiebevorderend, opwekkend, eetlustbevorderend, ontspannend en emotieversterkend. Je maakt daarbij kennis met de specifieke eigenschappen van vele bekende en ook meer onbekende geuren. De e-learning wordt gepresenteerd in een tweetal modules.

Duur

De e-learning 'Geur en emotie' duurt ongeveer 70 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1,5 week..

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die graag een overzicht wil hebben over de werking van geuren op het gevoelsleven van de mens. Maar ook als je voor je werk, bijvoorbeeld in de drogisterij of in de zorg, te maken krijgt met het belang van geur in het leven van mensen, kan deze cursus je wegwijs maken. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Analyseren, vakdeskundigheid toepassen.

Lesmaterialen

De cursus ' Geur en emotie' bestaat uit:

  • VideoCollege (57 minuten)
  • Samenvatting
  • E-books
  • Controleblad
  • Overzicht toepassing etherische oliën
  • Checklist aanschaf etherische oliën
  • Oefeningen
  • Overzicht koken en geuren

Toetsing

De cursus ' Geur en emotie' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.