Cursus Generatie Einstein

Cursus Generatie Einstein


De nieuwere lichtingen werknemers zitten anders in elkaar dan de voorgaande generaties. Dat blijkt uit hun stijl van omgaan met het werk zelf, maar ook uit de manier van omgaan met collega's en leidinggevenden. Dat kun je leuk vinden of niet, het is een situatie die maar genomen moet worden zoals ze is. Maar wie weet precies hoe het zit met de zogeheten Generatie Einstein? Waar zit de kracht van die generatie en hoe kun je als ondernemer of leidinggevende van die kracht profiteren? In deze e-learning worden deze en andere belangrijke vragen op een rustige, zakelijke en deskundige manier van een antwoord voorzien.


Beschikbaarheid: Op voorraad

29,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Hoe het 'Nieuwe Werken' sluit aansluit bij een nieuwe generatie medewerkers

De e-learning 'Generatie Einstein' sluit nauw aan bij de theorievorming van Boschma en Groen in de beschrijving van de typische eigenschappen van de generatie mensen die geboren zijn tussen 1988 en nu. Na een korte inleiding over de condities waaronder deze generatie is ontstaan, worden de diverse beelden onderzocht die over de Generatie Einstein heersen. Daarna worden de zeven voornaamste kenmerken besproken, gevolgd door enkele waarnemingen over de betekenis van de media voor deze generatie. Het tweede deel van de cursus gaat in op de betekenis van de Generatie Einstein voor bedrijven in het algemeen en op de werkvloer in het bijzonder. Daarbij komen naast een aantal valkuilen ook de ongekende mogelijkheden aan de orde die door een nieuwe lichting werknemers aan de samenleving wordt geboden. De online training wordt gepresenteerd in twee modules.

Duur

De e-learning 'Generatie Einstein' duurt ongeveer 65 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is bestemd voor elke leidinggevende en/of ondernemer die te maken krijgt met medewerkers die geboren zijn na 1988. Als je deze online training wilt inzetten voor de opleiding die je volgt, dan werk je daarmee aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aansturen, Begeleiden, Samenwerken en overleggen.

Lesmaterialen

De cursus ' Generatie Einstein' bestaat uit:

  • VideoCollege (50 minuten)
  • E-Book
  • Samenvatting
  • Invloeden en kenmerken

Toetsing

De cursus ' Generatie Einstein' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.

Demo
All you can learn

De Cursus Generatie Einstein is ook beschikbaar in het Icademy All you can learn abonnement.


All you can learn omdat:

Onderzoek bij onze cursisten toont aan dat er veel behoefte is om, tegen lage kosten, veel meer over een onderwerp te leren.
De Cursus Generatie Einstein en alle andere 260 Icademy trainingen zijn zonder extra kosten te volgen.

Alle trainingen nu met GRATIS PDF e-book! Bekijk het overzicht van alle trainingen.


All you can learn van Icademy , leer meer, betaal minder.


Meer informatie of bestel direct.