Cursus Gelukkig leven

Cursus Gelukkig leven


Hoeveel heeft geluk te maken met de eisen die jij aan het leven stelt? Wanneer is een mens eigenlijk gelukkig? Hoe eenvoudig of hoe moeilijk is geluk te beïnvloeden? Dit zijn vragen die op een heldere manier aan de orde komen in de online training 'Gelukkig leven'. Om elk misverstand te voorkomen: de e-learning 'Gelukkig leven' biedt niet de oplossing voor alle problemen op het gebied van wel of niet gelukkig zijn. Wat je wel krijgt, is een duidelijk overzicht van de voornaamste dingen die van belang zijn om in ieder geval met voldoening te kunnen leven.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

De voorwaarden, grenzen en mogelijkheden voor jou op een rij gezet

De e-learning 'Gelukkig leven' is opgebouwd rondom de volgende vragen: Wat is geluk? Hoe werd en wordt er tegen geluk aangekeken vanuit diverse wereldbeschouwingen? Wat maakt een mens gelukkig en welke factoren spelen daarbij een rol? Wat is de waarde van geluk eigenlijk? Wat zijn gelukkige mensen en in hoeverre voldoen gelukkige mensen aan bepaalde eisen? Hoe word je gelukkig? We besteden veel aandacht aan onderwerpen als bewustwording en zelfvertrouwen.

Duur

De e-learning 'Gelukkig leven' duurt ongeveer 35 minuten.Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 dagen.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die er om de één of andere reden aan toe is om eens wat gerichter na te denken over wat een 'Gelukkig leven' eigenlijk is.

Lesmaterialen

De cursus ' Gelukkig leven' bestaat uit:

  • VideoCollege (20 minuten)
  • E-Book
  • Samenvatting
  • Document over stoppen met piekeren
  • Vragenlijst

Toetsing

De cursus ' Gelukkig leven' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.