Cursus Financiële doelstellingen ontwerpen

Cursus Financiële doelstellingen ontwerpen


Wat zijn de dingen waar je om moet denken bij het formuleren van financiële doelstellingen? Waarom is het eigenlijk nodig? Wanneer weet je of je doelstellingen realistisch zijn? In wat voor soort relatie staan je eigen financiële doelstellingen tot de andere beleidsonderdelen van je onderneming? Uit welke onderdelen bestaat een investeringsbegroting eigenlijk? En wat zijn de dingen waar je absoluut om moet denken bij het ontwikkelen van financieel beleid? Veel vragen, die misschien ook wel geregeld door jouw hoofd spelen wanneer je over de toekomst van je onderneming nadenkt. Op een praktische en systematische manier komen al deze vragen in deze online training aan bod en worden op een deskundige manier beantwoord.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Handleiding voor het formuleren van een samenhangend beleid

De e-learning 'Financiële doelstellingen ontwerpen' is in eerste instantie opgezet rondom een aantal begrippen die alle te maken hebben met de verschillende soorten budgetten. Het tweede deel van deze online training legt uit hoe de beoordeling van de totale exploitatie in haar werk gaat, eerst de hoofdlijnen en vervolgens op meer gedetailleerd niveau. In het eerste onderdeel vind je de noodzakelijke informatie over de exploitatiebegroting, bedrijfsresultaten versus economisch resultaat en het belang van informatie uit de branche waar je bedrijf toe behoort. De e-learning is voorzien van veel praktische voorbeelden en verwijzingen naar direct herkenbare situaties.

Duur

De e-learning 'Financiële doelstellingen ontwerpen' duurt ongeveer 35 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2,5 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor ondernemers en voor iedereen die op beleidsbepalend niveau betrokken is bij het stellen van financiële doelen voor een bedrijf. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en acvititeiten initiëren, Analyseren, Plannen en organiseren, Ondernemend en commercieel handelen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Financiële doelstellingen ontwerpen' bestaat uit:

  • VideoCollege (21 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Model investeringsbegroting
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Financiële doelstellingen ontwerpen' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.