Cursus Financieel plan maken

Cursus Financieel plan maken


Met een goed financieel plan is het opstarten van een bedrijf stukken veiliger. Zit zo'n plan stevig in elkaar, dan ga je dat absoluut merken in het contact met de bank of andere financiers. Zeker nu er in de economie hoe langer hoe minder vanzelfsprekend is, heb jij er alle belang bij helder voor ogen te hebben wat je met je onderneming wilt. Wat doet een investeringsbegroting er toe? En waarom zijn de verschillende soorten kengetallen zo belangrijk? Deze online training geeft je een eenvoudig en praktisch antwoord op deze en vele andere vragen.


Beschikbaarheid: Op voorraad

45,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Voor beginnende ondernemers zoals start-up, zelfstandig ondernemer en ZZP.

In de e-learning 'Financieel plan maken' raak je stap voor stap vertrouwd met de noodzakelijke dingen die in een dergelijk plan thuishoren. Terwijl je de onderdelen van zo'n plan langsgaat, leer je ook te werken met de verschillende termen die gangbaar zijn bij het ontwikkelen en hanteren van een financieel plan. Als extra download is een handige begrippenlijst aan deze online training toegevoegd. Daarmee heb je alle ingrediënten bij de hand om op een deskundige manier naar je eigen economische zaken te kunnen kijken.

Duur

De e-learning 'Financieel plan maken' duurt ongeveer 40 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 3 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor ZZP'ers, startende ondernemers en ondernemers die eindelijk wel eens willen weten hoe het zit. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Ethisch en integer handelen, Presenteren, Formuleren en rapporteren, Analyseren, Plannen en organiseren, Ondernemend en commercieel handelen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Financieel plan maken' bestaat uit:

  • VideoCollege (26 minuten)
  • E-Book
  • Begrippenlijst
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Stappenplan
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Financieel plan maken' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.