Cursus Faalangst

Cursus Faalangst


Faalangst is een algemeen verschijnsel en lastig om mee om te gaan. Heb je er zelf last van? Of is er iemand in je directe omgeving voor wie je medische of andere hulp wilt zoeken? Ben je leidinggevende en wil je advies geven aan je medewerker? In alle gevallen zou je dan eerst eens uit moeten vinden of er niet heel normale maatregelen bestaan om beter met faalangst om te leren gaan. Deze online training zet op een deskundige, zakelijke en nuchtere manier de belangrijkste dingen op een rij die je moet weten over faalangst.


Beschikbaarheid: Op voorraad

29,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

De e-learning 'Faalangst' legt eerst uit wat faalangst is en brengt zinvol onderscheid aan tussen deze en andere vormen van angst. Naast de herkenbare signalen komen natuurlijk ook de factoren aan de orde die een rol kunnen spelen bij de ontwikkeling van faalangst. Relevante aanwijzingen voor het voorkomen en bijsturen van het probleem worden afgewisseld met actuele informatie over het verschijnsel. Verder komen methoden en technieken aan bod, zoals het toepassen van motivatiestrategieën en adequaat feedback geven. Een prachtige online training waarin het onderwerp 'Faalangst' rustig en nuchter wordt uitgelegd, ontdaan van fabeltjes en andere soorten ruis. Het materiaal wordt gepresenteerd in twee modules.

Duur

Het volgen van deze e-llearning duurt ongeveer 60 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2,5 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die zelf of in zijn of haar directe omgeving met faalangst te maken krijgt. De online training kan ook goed worden gebruikt door leidinggevenden en werkgevers die een 'Fingerspitzengefühl' willen ontwikkelen voor een belangrijke blokkade in het functioneren van veel collega's. Als je deze e-learning wilt inzetten voor de opleiding die je volgt, werk je daarmee aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aansturen, Begeleiden, Aandacht en begrip tonen, Samenwerken en overleggen.

Lesmaterialen

De cursus ' Faalangst' bestaat uit:

  • VideoCollege (45 minuten)
  • E-Book
  • Praktijkopdracht
  • Opdracht plan van aanpak
  • Opdracht feedbackformulier
  • Opdracht cognitieve gedragstherapie

Toetsing

De cursus ' Faalangst' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.

Demo
All you can learn

De Cursus Faalangst is ook beschikbaar in het Icademy All you can learn abonnement.


All you can learn omdat:

Onderzoek bij onze cursisten toont aan dat er veel behoefte is om, tegen lage kosten, veel meer over een onderwerp te leren.
De Cursus Faalangst en alle andere 260 Icademy trainingen zijn zonder extra kosten te volgen.

Alle trainingen nu met GRATIS PDF e-book! Bekijk het overzicht van alle trainingen.


All you can learn van Icademy , leer meer, betaal minder.


Meer informatie of bestel direct.