Cursus Exploitatie beoordelen en begroten

Cursus Exploitatie beoordelen en begroten


Als ondernemer zul je altijd een inschatting moeten maken van de mogelijkheden en de grenzen van je bedrijf. Eén van de manieren waarop je dat doet, is die van het beoordelen en begroten van de exploitatie. Dat is op zichzelf geen moeilijke klus, maar je moet wel even weten hoe het werkt en wat de voornaamste dingen zijn waarop je moet letten. En wist je al wat precies het onderscheid is tussen kosten en uitgaven? Deze online training laat je op een praktische manier kennismaken met de hoofdzaken van zinvol nadenken over de toekomst van je bedrijf.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Houd praktisch inzicht in de grenzen en mogelijkheden van jouw organisatie

In de e-learning 'Exploitatie beoordelen en begroten' maken we je eerst snel vertrouwd met enkele centrale noties die je als ondernemer sowieso moet kennen, namelijk wat een exploitatiebegroting is, wat men onder bedrijfsresultaten en economische resultaten verstaat en wat men met informatie uit de branche kan doen. Verder leer je in deze online training hoe het begroten van de exploitatie in zijn werk gaat. Aansluitend aan de uitleg over het doel van budgetteren worden achtereenvolgens de diverse soorten budgets besproken. Aan het slot van de e-learning leggen we uit hoe het zit met de beoordeling van de totale exploitatie, eerst in hoofdlijnen en vervolgens op detailniveau.

Duur

De e-learning 'Exploitatie beoordelen en begroten' duurt ongeveer 35 minuten.Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor ondernemers en voor medewerkers die er belang bij hebben zinvol en gericht te kunnen nadenken over de toekomst van een onderneming. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Formuleren en rapporteren, Analyseren, Plannen en organiseren, Ondernemend en commercieel handelen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Exploitatie beoordelen en begroten' bestaat uit:

  • VideoCollege (22 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Praktijkopdrachten
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Exploitatie beoordelen en begroten' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.