Cursus Effectief communiceren

Cursus Effectief communiceren


Iedereen heeft wel een vaag idee over wat communicatie is. Via het internet, TV en andere media krijg je ook geregeld in hap-en-snapvorm informatie over de theorie achter een effectief communicatieproces. Maar als je alle hoofdzaken in een overzichtelijk geheel wilt zien, dan moet je toch echt een specialistisch boek kopen. Het kan ook anders. Met deze online training biedt Icademy precies wat je zoekt.


Beschikbaarheid: Op voorraad

65,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Basishandleiding voor een verbeterde performance bij het overbrengen van je boodschap

De e-learning 'Effectief communiceren' gaat eerst kort in op de basiselementen uit de communicatietheorie met uitleg over het communicatieproces. Daarna komen de diverse communicatielijnen, gesprekstechnieken en communicatievormen aan de orde. De praktijk wordt in deze online training niet vergeten. Zo krijg je een overzicht van wat er qua communicatie komt kijken bij gesprekken en diverse soorten overlegvormen op de werkvloer. Je maakt kennis met de zogeheten LSD-techniek en leert verschillende fasen in een gesprek te onderscheiden. Een mooie, samenvattende e-learning, waarin je precies leert wat je moet weten.

Duur

De e-learning 'Effectief communiceren' duurt ongeveer 55 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van zijn eigen performance op het gebied van communicatie. Ook kan deze online training heel goed gedaan worden om je theoretische kennis grondig op te frissen. Als je deze training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Samenwerken en overleggen, Relaties bouwen en netwerken,Overtuigen en beïnvloeden.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Effectief communiceren' bestaat uit:

  • VideoCollege (40 minuten)
  • E-Book
  • Begrippenlijst
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Communicatieopdracht
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Effectief communiceren' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.