Cursus Doelgerichte werkplanning

Cursus Doelgerichte werkplanning


Op de werkvloer ontwikkelt iedereen na verloop van tijd een eigen stijl. Dat geldt zeker ook voor het plannen van werkzaamheden. Die stijl kan bestaan uit helemaal niets plannen. Anderen denken dat zo strak mogelijk plannen het beste resultaat oplevert. In alle gevallen is het goed om bepaalde gewoonten op het gebied van werkplanning eens kritisch tegen het licht te houden. Daarbij gaat deze cursus vrijwel zeker verrassingen opleveren.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Met time management tijd en talent optimaal benutten.

De online training 'Doelgerichte werkplanning' gaat achtereenvolgens in op de volgende zinvolle vragen: wat moet er gedaan worden? Wie moeten bepaalde werkzaamheden uitvoeren? Wanneer moeten bepaalde werkzaamheden worden uitgevoerd en hoe lang mag een taak maximaal duren? Welke hulpmiddelen moeten daarbij worden ingezet? En welke resultaten heb je op het oog? Om deze vraagstellingen draait een goede planning. Deze e-learning legt stap voor stap uit hoe je hierop de beste antwoorden kunt vinden. In dit kader wordt extra aandacht besteed aan het verkrijgen van de nodige informatie, personeelsbezetting en contracturen en het herkennen van kwaliteiten en competenties onder de betrokken medewerkers. Natuurlijk komen ook de wettelijke voorschriften aan bod. Naast het opstellen van een werkplanning in drie stappen komt ook de noodzakelijke evaluatie ter sprake.

Duur

De e-learning 'Doelgerichte werkplanning' duurt ongeveer 35 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die betrokken is bij het plannen van zijn eigen werk of dat van een groep medewerkers. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Samenwerken en overleggen, Materialen en middelen inzetten, Plannen en organiseren.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Doelgerichte werkplanning' bestaat uit:

  • VideoCollege (18 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Praktijkopdrachten
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak
  • Instructie werkplanning opstellen

Toetsing

De cursus ' Doelgerichte werkplanning' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.