Cursus Doelgerichte presentatieplanning

Cursus Doelgerichte presentatieplanning


Presenteren is niet alleen het verkoopgereed maken van artikelen, maar de presentatie heeft vooral ook als doel om de formule van je onderneming of de winkel uit te dragen. In de meeste bedrijven lopen wel creatieve mensen rond die een goede kijk hebben op presentatie. Een andere vraag is echter hoe je zoiets planmatig en systematisch aanpakt. In deze online training worden de belangrijkste aspecten van een doelgerichte presentatieplanning op een praktische manier uitgelegd.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Marketing door klantgericht en verkoop bevorderend aanbod voor detailhandel en retail.

De e-learning 'Doelgerichte presentatieplanning' gaat eerst in op de kunst van 'Visual Merchandising' en bespreekt vervolgens de inhoud van een doelgericht presentatieplan, met onder meer aandacht voor middellanggetermijnplanning, presentatiethema's, het hanteren van de 'zeven regels', de inzet van materialen en de verlichting. Een meer gedetailleerde uitwerking van de schappeninrichting en een frontpresentatieplan is ook in de cursus opgenomen. Natuurlijk besteden we aandacht aan de (minimale) eisen waaraan een goed plan moet voldoen.

Duur

De e-learning 'Doelgerichte presentatieplanning' duurt ongeveer 40 minuten.Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die op één of andere manier betrokken is bij het uitdragen van de formule van een onderneming of winkelbedrijf. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Overtuigen en beïnvloeden, Materialen en middelen inzetten, Plannen en organiseren.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Doelgerichte presentatieplanning' bestaat uit:

  • VideoCollege (25 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Verwerkingsvragen
  • Stappenplan
  • Leerjournaal
  • Voorbeeldvragen
  • Samenvatting

Toetsing

De cursus ' Doelgerichte presentatieplanning' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.