Cursus Doelgericht investeren

Cursus Doelgericht investeren


Zolang er economen zijn, zal er ook wel discussie blijven over wanneer je het beste kunt investeren en hoe je dat het handigst kunt doen. Maar het feit dát je als ondernemer vroeg of laat aan investeren toekomt, is geen onderwerp van discussie. Alleen, waar moet je op letten, wanneer je het spannende en uitdagende investeringspad op gaat? Wat kun je wel en wat kun je beter niet maken? Wil je antwoord op die vragen, dan geeft deze compacte online training je de nodige eye-openers.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Praktisch en systematisch werken aan risicobeperking en hoog rendement

De e-learning 'Doelgericht investeren' gaat na een inleiding eerst in op het maken van een investeringsbegroting en de (verschillende soorten) kosten die daarmee samenhangen. Vervolgens wordt kort aandacht besteed aan informatie die je nodig hebt rondom het doen van investeringen. Daarna staan we stil bij de verschillende soorten investeringen. Deze online training sluit af met uitleg over het ingewikkelde begrip 'goodwill'.

Duur

De e-learning 'Doelgericht investeren' duurt 25 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is bestemd voor iedereen die wil weten waarop hij of zij moet letten om doelgericht te kunnen investeren in de eigen onderneming. Verder kan de training gebruikt worden door medewerkers binnen bedrijven die betrokken zijn bij het nemen van beleidsbeslissingen op financieel gebied. Als je deze e-learning wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Analyseren, Onderzoeken, Plannen en organiseren, Ondernemend en commercieel handelen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Doelgericht investeren' bestaat uit:

  • VideoCollege (29 minuten)
  • E-Book
  • Begrippenlijst
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Praktijkopdracht
  • Model investeringsbegroting
  • Leerjournaal
  • Samenvatting

Toetsing

De cursus ' Doelgericht investeren' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.