Cursus Decoratieve cosmetica

Cursus Decoratieve cosmetica


De meeste mensen vinden het belangrijk om mooi te zijn. Voor veel personen kan werken aan een mooi en verzorgd uiterlijk tegelijkertijd een probleem vormen. Dat heeft vaak niet alleen te maken met persoonlijke onzekerheid, maar ook met gebrek aan kennis over middelen en producten. Wil jij weten hoe je je goed opmaakt? Of ben je een medewerker in een drogisterij of speciaalzaak die deskundig en zelfverzekerd advies wil geven? Dan is deze online training iets voor jou!


Beschikbaarheid: Op voorraad

45,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Werken aan zelfvertrouwen bij jezelf en je klant

De e-learning 'Decoratieve cosmetica' is speciaal ontwikkeld om jou als verkoopmedewerker in een drogisterij of speciaalzaak in staat te stellen je klant op een gerichte en doeltreffende manier van advies te dienen. De training volgt het proces van het opmaken met decoratieve cosmetica en het reinigen tot en met het verzorgen van de ogen, lippen, huid, haar en nagels. De training is zowel informatief op het gebied van kleurtoepassing als op het terrein van toegepaste make-uptechnieken. Per onderdeel krijg je belangrijke assortimentsinformatie. Verder is een afzonderlijk onderdeel gewijd aan de verkoop zelf en aan het werken met de zogeheten AdviesCirkel. De lesstof wordt gepresenteerd in twee modules plus een afsluitende toets.

Duur

De e-learning 'Decoratieve cosmetica' duurt ongeveer 60 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1,5 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor verkoopmedewerkers in drogisterijen en speciaalzaken op het gebied van cosmetica. Maar ook als je gewoon geïnteresseerd bent in het onderwerp helpt deze online training je verder. Als je de e-learning wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Vakdeskundigheid toepassen, Materialen en middelen inzetten, Op de behoeften en verwachtingen van de 'klant' richten.

Lesmaterialen

De cursus ' Decoratieve cosmetica' bestaat uit:

  • VideoCollege (47 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Cosmetica tips
  • Houdbaarheidskaart
  • Merktypologie
  • Basiskaart
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Decoratieve cosmetica' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.