Cursus Consumentenrecht

Cursus Consumentenrecht


Als je producten of diensten verkoopt, blijken er nogal wat regels te zijn die te maken hebben met het recht van consumenten. Hoe onderscheid je de wettelijke rechten van de fabeltjes die daarover de ronde doen? Welke eisen mag de klant stellen met het oog op garantie? En wat wordt er eigenlijk bedoeld met 'productaansprakelijkheid'? In de online training 'Consumentenrecht' worden dit soort vragen kort, helder en concreet op een rij gezet en op een praktische manier besproken.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Weten waar jouw klant recht op heeft

De e-learning 'Consumentenrecht' gaat eerst in op het belangrijke onderscheid tussen ruilen en retourneren en behandelt vervolgens de voornaamste regels die gelden voor garantie op verkochte artikelen. We bespreken de (mogelijke) eisen die jouw klanten kunnen stellen en de belangrijke begrippen consumentenautoriteit.en productaansprakelijkheid.

Duur

De e-learning 'Consumentenrecht' duurt ongeveer 25 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1,5 week.

Doelgroep

Deze e-learning is bestemd voor ondernemers die de grenzen en mogelijkheden van het recht van consumenten willen kennen. Ook leidinggevenden in een commerciële setting waarbinnen direct klantcontact aan de orde van de dag is, zullen veel aan deze online training hebben. Als je de training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Ethisch en integer handelen, Overtuigen en beïnvloeden, Kwaliteit leveren, Met druk en tegenslag omgaan.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Consumentenrecht' bestaat uit:

  • VideoCollege (12 minuten)
  • E-Book
  • Begrippenlijst
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Vragenlijst
  • Praktijkopdrachten
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Consumentenrecht' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.