Cursus Coachen

Cursus Coachen


Jij bent leidinggevende, en van jou wordt naast al je andere taken verwacht dat je ook de rol van coach op je neemt...! Het coachen van medewerkers is een vak apart. Misschien heb je al ontdekt dat het in elk geval iets anders is dan de baas spelen over jouw medewerkers. Maar wat coachen dan wél inhoudt, en hoe je dat precies aanpakt...? Deze online training helpt je systematisch te kijken naar de rol van coach. Je leert hoe je jezelf en je competenties als leidinggevende binnen die rol op een doeltreffende manier kunt ontwikkelen.


Beschikbaarheid: Op voorraad

105,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Beter resultaat uit een goede begeleiding

In de e-learning 'Coachen' leer je binnen afzienbare tijd de voornaamste dingen over hoe je jouw taak als coach het beste kunt oppakken: ruimte geven aan je medewerker, een goede sfeer creëren voor open communicatie, de juiste vragen stellen, een goede manier om aanwijzingen te geven, en als dat nodig is, confronteren! Je krijgt voor jezelf heldere aanwijzingen voor de verdere ontwikkeling van je eigen vaardigheden in het coach-contact met jouw mensen. De lesstof wordt gepresenteerd in drie opeenvolgende modules die elk afzonderlijk voorzien zijn van een toets.

Duur

De e-learning 'Coachen' duurt ongeveer 95 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 maand.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor leidinggevenden, managers, teamleiders, stagebegeleiders, praktijkbegeleiders en mentoren. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Begeleiden, Aandacht en begrip tonen, Samenwerken en overleggen, Overtuigen en beïnvloeden, Formuleren en rapporteren.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Coachen' bestaat uit:

 • VideoCollege (77 minuten)
 • E-Book
 • Begrippenlijst
 • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
 • Opdracht eigen leerstijl bepalen
 • Opdracht waardering eigen functioneren
 • Opdracht inventarisatie verbeterpunten
 • Zelftest omgaan met weerstanden
 • Voorbeeldzinnen
 • Leerjournaal
 • Samenvatting

Toetsing

De cursus ' Coachen' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.