Cursus Cadeautjes inpakken

Cursus Cadeautjes inpakken


Je moet naar een feestje. Het cadeautje ligt allang klaar. Het moet 'alleen nog maar even' ingepakt worden. Meestal komt dat inpakken op het laatste nippertje. En haastwerk levert meestal niet de fijnste kwaliteit op. Dus is het wel zo handig om niet op karakter maar op techniek te kunnen inpakken... Het kan ook zijn dat je vanuit je werk regelmatig voor de opgave staat om een cadeautje mooi in te pakken. Je kunt nu al tegen de feestdagen opzien. Hoe krijg je hier een beetje handigheid in? Dan is het tijd om te luisteren en te kijken naar de heldere uitleg van Alex Pen die van cadeautjes inpakken zijn professie heeft gemaakt!


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Klantvriendelijkheid ten top! Voor winkelpersoneel en natuurlijk persoonlijke presentatie.

De e-learning 'Cadeautjes inpakken' gaat in op de basistechnieken van het inpakken. Daarbij worden diverse vouwtechnieken besproken. Ook wordt uitgelegd hoe je met behulp van eenvoudige methodes jouw cadeautje van een aantrekkelijke en originele decoratie kunt voorzien. Ten slotte leer je werken met de Bowdabra en de Lintsplijter, twee apparaten waarmee je de decoratieve kwaliteit van een geschenk nog verder kunt verhogen. Deze online training kwam tot stand in nauwe samenwerking met Chiq Cadeaupapier.

Duur

De e-learning 'Cadeautjes inpakken' duurt ongeveer 50 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2,5 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen en vooral ook bestemd voor medewerkers in winkels en speciaalzaken. Als je deze online training wilt inzetten voor de opleiding die je volgt, dan werk je daarmee aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Kwaliteit leveren en Ondernemend en commercieel handelen.

Lesmaterialen

De cursus ' Cadeautjes inpakken' bestaat uit:

  • VideoCollege (38 minuten)
  • E-Book

Toetsing

De cursus ' Cadeautjes inpakken' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.