Cursus Brieven schrijven en e-mailen in het Engels

Cursus Brieven schrijven en e-mailen in het Engels


Ook al komen het Spaans en Chinees hoe langer hoe meer op, Engels zal nog wel een tijdje de voertaal blijven voor communicatie over grenzen heen. Twijfel je aan jezelf als je in het Engels moet corresponderen? In dat geval helpt deze online training je om de meest voor de hand liggende vergissingen te voorkomen.


Beschikbaarheid: Op voorraad

55,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Onmisbare basiskennis voor eigentijds communiceren

De e-learning 'Brieven schrijven en e-mailen in het Engels' gaat praktisch in op het verschil tussen formeel en informeel taalgebruik. Bijzondere aandacht wordt besteed aan het begin van de brief en aan de brief zelf: de adressering en de aanhef. Daarna komt de inhoud van de eigenlijke brief aan de orde, met onder meer een aantal concrete aanwijzingen voor de afsluitende zin en de bijbehorende formuleringen. Naast enkele aanbevelingen voor het controleren van spelling en grammatica gaat de training ook in op zaken als de lengte van een brief en de beleefdheidscode. Tot slot geeft deze e-learning enkele nuttige aanwijzingen voor het schrijven van een informele brief. Let op: dit is geen talencursus waarin je de taal beter leert spreken, schrijven en verstaan. Deze e-learning is vooral gericht op de Engelse gewoonten met betrekking tot correspondentie.

Duur

De e-learning 'Brieven schrijven en e-mailen in het Engels' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die op zoek is naar nuttige aanwijzingen om zijn of haar vaardigheden te verbeteren met het oog op corresponderen in het Engels. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Presenteren, Formuleren en rapporteren.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Brieven schrijven en e-mailen in het Engels' bestaat uit:

  • VideoCollege (15 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Samenvatting
  • Leerjournaal
  • Engelse titulatuur
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Brieven schrijven en e-mailen in het Engels' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.