Cursus Brainstormen op het werk

Cursus Brainstormen op het werk


Sta jij als leidinggevende ook vaak voor beslissingen waaraan veel kanten zitten? Ga je dan af op je eigen intuïtie? Begin je meteen met het aandragen van die ene oplossing? En neem je daarbij het risico van een blinde vlek op de koop toe? Of vind je het de moeite waard om wat extra tijd te nemen voor het afbakenen en in kaart brengen van het probleem? In dat laatste geval kan een doeltreffende e-learning 'Brainstormen op het werk' je zeker op weg helpen.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Een beter lopende organisatie door het benutten van alle interne creativiteit

In de online training 'Brainstormen op het werk' leer je stap voor stap hoe je binnen jouw team een slimme methode kunt inzetten voor het maken van een doeltreffend en realistisch beleid. Je leert hoe je een goede 'brainstorm' voorbereidt en uitvoert. Je ogen gaan open voor het creëren van mogelijkheden waar je anders nooit aan zou hebben gedacht. Ook wordt uitgelegd wat de beste manier is om na de brainstorm een gerichte follow-up te realiseren. Ontdek de onvermoede krachten die in jouw team verborgen liggen!

Duur

De online training 'Brainstormen op het werk' duurt ongeveer 35 minuten. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, gebruik dan de downloads bij de cursus. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor managers, leidinggevenden, teamleiders, projectteamleden, beleidsmakers en werkgevers. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Samenwerken en overleggen, Formuleren en rapporteren, Vakdeskundigheid toepassen, Analyseren, Onderzoeken, Creëren en innoveren, Leren.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Brainstormen op het werk' bestaat uit:

  • VideoCollege (17 minuten)
  • E-Book
  • Instructie werken met 'Denkhoeden'
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Instructie werken met 'Morfologische Matrix'
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Brainstormen op het werk' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.