Cursus Bestrijding volgens het boekje

Cursus Bestrijding volgens het boekje


In het voorjaar van 2013 startte de campagne 'Bestrijding volgens het boekje'. De campagne is een initiatief van Tuinbranche Nederland, producenten en leveranciers. Het doel van de campagne is het verhogen van de naleving van de voorschriften bij het gebruik van bestrijdingsmiddelen door consumenten. Het is belangrijk dat verkoopmedewerkers deskundig advies kunnen geven over de middelen die zij hun klanten aanbieden. Waar haal je zo gauw die deskundigheid vandaan? Het antwoord is simpel: doe de korte online training van Icademy die precies aansluit op de campagne 'Bestrijding volgens het boekje' van Tuinbranche Nederland en je weet alles wat je weten moet.


Beschikbaarheid: Op voorraad

45,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Verantwoord tuinieren met (biologische) gewasbescherming en bestrijdingsmiddelen.

De e-learning 'Bestrijding volgens het boekje' heeft als doel verkoopmedewerkers in tuincentra voldoende kennis te geven om klanten goed te kunnen adviseren over het gebruik en de gebruiksaanwijzing van bestrijdingsmiddelen voor hun tuin. Denk bijvoorbeeld aan onkruid, ongedierte en plantenziekten. Daarbij komen natuurlijk de verschillende bestrijdingsmiddelen aan bod. Verder krijg je uitleg over de wet- en regelgeving en over de informatie die te vinden is op de verpakking van bestrijdingsmiddelen. Bovendien raak je vertrouwd met de waarschuwingstekens die van belang zijn. Ten slotte volgen bruikbare aanwijzingen over de manier waarop je in de winkel zelf met de middelen moet omgaan en over de manier waarop je je klant van advies dient.

Duur

De e-learning 'Bestrijding volgens het boekje' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die betrokken is bij de verkoop van en advisering over bestrijdingsmiddelen binnen de tuinbranche. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Vakdeskundigheid toepassen, Materialen en middelen inzetten, Instructies en procedures opvolgen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Bestrijding volgens het boekje' bestaat uit:

  • VideoCollege (15 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Leerjournaal
  • Veelgestelde vragen
  • QA campagne 'Bestrijding volgens het boekje'
  • Samenvatting

Toetsing

De cursus ' Bestrijding volgens het boekje' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.