Cursus Berliner Balanced Scorecard in de praktijk

Cursus Berliner Balanced Scorecard in de praktijk


Hoeveel is je medewerker waard? En hoe nuttig kan het zijn als je de waarde van je medewerker ook nog anders kunt uitdrukken dan in aantallen euro's? Als je werkelijk nieuwsgierig bent naar een uitgebalanceerde inschatting van wat jouw personeel voor je klanten, je bedrijfsvoering en voor de ontwikkeling en groei van je onderneming betekent, dan heb je met deze online training precies de goede informatie in handen.


Beschikbaarheid: Op voorraad

45,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Bepalen wat je medewerkers waard zijn voor je organisatie

De e-learning 'Berliner Balanced Scorecard in de praktijk' gaat over de 'winstgevende medewerker' en legt de voornaamste aspecten van Employee Profit Contribution (EPC) uit. Daarbij komen begrippen als Activity-Based Costing (ABC) en Employee Cash Flow (ECF) uitgebreid ter sprake. Andere zaken die in deze training worden behandeld, zijn variaties en flexibilisering, liquiditeit in verband met ECF en het belang van het bijhouden van prestatie-indicatoren. Opgezet aan de hand van rekenvoorbeelden is deze online training ook nog eens heel praktisch.

Duur

De e-learning 'Berliner Balanced Scorecard in de praktijk' duurt ongeveer 40 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1,5 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die serieus geïnteresseerd is in een betrouwbare inschatting van wat zijn of haar personeel waard is. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Analyseren, Onderzoeken, Bedrijfsmatig handelen.

Lesmaterialen

De cursus ' Berliner Balanced Scorecard in de praktijk' bestaat uit:

  • VideoCollege (22 minuten)
  • E-Book
  • Modellen berekening ECF en EPC
  • Samenvatting

Toetsing

De cursus ' Berliner Balanced Scorecard in de praktijk' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.