Cursus Beginnerscursus medische terminologie

Cursus Beginnerscursus medische terminologie


Medische termen lijken vaak lastig, maar je zult merken dat ze heel logisch zijn opgebouwd. In deze korte online beginnerscursus leer je medische termen te ontleden in woorddelen, zodat het makkelijker is om de termen te begrijpen. Na het doen van deze korte e-learning leer je in de toetsomgeving zelfstandig keuzes te maken met het oog op de ontleding van een aantal belangrijke medische termen.


Beschikbaarheid: Op voorraad

25,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Praktische basis voor iedereen in verpleegkunde, gezondheidszorg en GGZ.

De online 'Beginnerscursus medische terminologie' laat je in een uurtje tijd zien hoe de meest voorkomende medische termen zijn opgebouwd. Je raakt vertrouwd met de begrippen 'voorvoegsel', 'achtervoegsel' en 'woordstam'. Lijkt het je nuttig om je verder te verdiepen in de medische terminologie? Overweeg dan om bij Icademy de e-learning Medische Terminologie te doen. De uitgebreide versie bestaat uit zes hoofdstukken. Het eerste onderdeel gaat zeer breed in op het ontleden van medische termen. De volgende hoofdstukken bespreken stapsgewijs de anatomie van het menselijk lichaam en de medische termen die daarbij horen.

Duur

De online 'Beginnerscursus medische terminologie' duurt ongeveer 30 minuten. Als je deze e-learning wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Vakdeskundigheid toepassen, Leren.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor medewerkers in de omgeving van medische of paramedische beroepen.

Lesmaterialen

De cursus ' Beginnerscursus medische terminologie' bestaat uit:

  • VideoCollege (10 minuten)
  • E-Book
  • Overzichtslijst

Toetsing

De cursus ' Beginnerscursus medische terminologie' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.