Cursus Basistraining boekhouden

Cursus Basistraining boekhouden


Als je de basisprincipes van het boekhouden op een zo praktisch mogelijke manier wilt aanleren of opfrissen, dan ga je aan deze online training veel plezier beleven. Bij het ontwikkelen van de training is er wel van uitgegaan dat je over gewone rekenvaardigheid beschikt.


Beschikbaarheid: Op voorraad

105,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Praktisch oefenen op details en overzicht houden over het geheel

De online 'Basistraining boekhouden' geeft in drie modules uitleg over werken met Dagboeken, Grootboekrekeningen, de Balans en de Verlies- en winstrekening. De leerstof wordt voortdurend gedocumenteerd aan de hand van praktische voorbeelden. Telkens opnieuw worden de basistechnieken voor het in balans brengen en houden van de boekhouding herhaald. Aan het eind van de cursus ben je in staat de voornaamste boekhoudkundige handelingen thuis te brengen en met enige oefening in de praktijk deze zelf ook te verrichten.

Duur

De e-learning 'Basistraining boekhouden' duurt ongeveer 80 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die binnen zijn of haar organisatie, bedrijf of afdeling betrokken is bij de financiële boekhouding. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Analyseren, Plannen en organiseren, Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen

De cursus ' Basistraining boekhouden' bestaat uit:

  • VideoColleges
  • E-books
  • Samenvatting
  • Antwoordblad
  • Schema grootboekrekening en balans
  • Oefenopgaven

Toetsing

De cursus ' Basistraining boekhouden' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.