Cursus Bankstorting en geldtransport

Cursus Bankstorting en geldtransport


De tijd dat je de inkomsten van je winkel of bedrijf in cash ergens op locatie of thuis in een kluisje bewaarde is voorgoed voorbij. Op tijd je zuur verdiende contante geld naar de bank zien te krijgen is kortom een must. Maar hoe gaat dat? En wat zijn de belangrijkste dingen waar je om moet denken bij het transport en bij de storting zelf? Op deze vragen krijg je in deze online mini-training een deskundig en praktisch antwoord.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Do's en dont's bij omgaan met contanten

De e-learning 'Bankstorting en geldtransport' gaat eerst in op de procedure voor bankstorting, met aandacht voor de verwerking van een bankstortingsformulier, de voorbereiding en uitvoering en de controle. Daarbij komen ook de vereisten aan bod waaraan een veilig en professioneel transport moet voldoen, inclusief een duidelijke uitwerking van de diverse verantwoordelijkheidslijnen aan de kant van de ondernemer en aan de kant van andere betrokkenen. Ook worden de diverse stortingsmethoden op een praktische manier besproken.

Duur

De e-learning 'Bankstorting en geldtransport' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die betrokken is bij de bewaking en de professionele hantering van veilige condities voor het transporteren en deponeren van contant geld. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Materialen en middelen inzetten, Plannen en organiseren, Instructies en procedures opvolgen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Bankstorting en geldtransport' bestaat uit:

  • VideoCollege (12 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Leerjournaal
  • Diverse praktijkopdrachten
  • Tips voor geldoverdracht en geldtransport
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Bankstorting en geldtransport' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.