Cursus Assortimentsaanpassing

Cursus Assortimentsaanpassing


Hoe houd je als aanbieder van goederen en/of diensten de hypes van de dag bij? Mis je nog een paar eenvoudige handvatten om op een slimme manier om te gaan met de doorlooptijd van de spullen die jij aanbiedt? In deze korte online training krijg je zakelijke achtergrondinformatie over hoe lang een product meegaat, leer je wat de beste manieren zijn om je assortiment aan te passen en vooral ook welke zaken beslissend zijn voor het denkwerk dat daarbij komt kijken!


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Je aanbod laten aansluiten bij snelle verandering

De e-learning 'Assortimentsaanpassing' gaat eerst in op de zogeheten levenscyclus van een product en de gevolgen die deze cyclus kan hebben voor jou als ondernemer. In het volgende hoofdstuk, over het aanpassen van het assortiment, raak je vertrouwd met alles wat echt van belang is met het oog op de sanering en uitbreiding van je assortiment. Onder de kop 'Criteria' leer je te spelen met begrippen als winkelformule, doelgroep, concurrentie, marge en prijs, met maar één doel: jouw assortiment aantrekkelijk en up-to-date houden.

Duur

De e-learning 'Assortimentsaanpassing' duurt ongeveer 35 minuten.Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die vanuit zijn of haar vak betrokken is bij het maken van keuzes over de samenstelling van een (winkel)assortiment. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Vakdeskundigheid toepassen, Analyseren, Onderzoeken, Omgaan met verandering en aanpassen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Assortimentsaanpassing ' bestaat uit:

  • VideoCollege (21 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Praktijkopdracht
  • Stappenplan
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Assortimentsaanpassing ' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.