Cursus Afvallen

Cursus Afvallen


Soms lijkt het wel of iedereen met zijn gewicht bezig is. Via de media word je gebombardeerd met de mooiste beloften: van snel, makkelijk en ook nog lekker door blijven eten. De meeste beloften zijn nergens op gebaseerd. Wil je echt gemotiveerd afvallen, dan is het gewoon nodig goede informatie te hebben over de manier waarop lichaamsgewicht toeneemt en ook kan afnemen. Op een nuchtere en deskundige manier word je via deze online training van deze basisinformatie op de hoogte gebracht.


Beschikbaarheid: Op voorraad

55,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Zinvol en effectief je gewicht verminderen

De e-learning 'Afvallen' geeft eerst antwoord op de vraag wat wel en geen overgewicht is. Vervolgens wordt op een praktische manier verteld hoe je zinvolle informatie over je eigen gewicht kunt verkrijgen. De twee volgende onderdelen gaan in op de diverse oorzaken en gevolgen van overgewicht. Er wordt uitgebreid en heel praktisch aandacht besteed aan de diverse voedingsbestanddelen en de betekenis daarvan voor je gewicht. In het onderdeel onder de titel 'Afvallen' komen alle ervoor besproken zaken bij elkaar en krijg je informatie over energieverbranding, het berekenen van de energiebehoefte. Een nogal kritische paragraaf wordt daarbij gewijd aan diëten. Een apart hoofdstukje met fitnessoefeningen gaat vooraf aan afsluitende informatie over afvallen bij kinderen en ouderen. Deze e-learning is ingedeeld in twee modules.

Duur

De e-learning 'Afvallen' duurt ongeveer 80 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2,5 week.

Doelgroep

Iedereen die serieus werk wil maken van een gezonde leefstijl en met name voor mensen die willen werken aan een goede gewichtsbeheersing op grond van nuchtere feiten en niet op basis van loze beloften.

Lesmaterialen

De cursus ' Afvallen' bestaat uit:

  • VideoCollege (60 minuten)
  • E-Book
  • Statistieken
  • Diverse tabellen
  • Instructie fitnessoefeningen
  • Samenvatting

Toetsing

De cursus ' Afvallen' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.