Cursus Adviesvaardigheden

Cursus Adviesvaardigheden


Advies en advisering zijn een handelsartikelen geworden. Toch zijn het maar een paar voor de hand liggende zaken waar je als adviseur - in het groot en in het klein - mee moet rekenen. Wil je de kernelementen van het goed kunnen adviseren voor eens en voor altijd goed op je netvlies krijgen, dan kun je het beste deze online training doen.


Beschikbaarheid: Op voorraad

85,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Hoe je goed advies geeft op elk denkbaar gebied

In de e-learning 'Adviesvaardigheden' word je op een heel praktische manier ingeleid in de voornaamste aspecten van het goed kunnen adviseren. De online training is opgebouwd aan de hand van drie praktijkvoorbeelden. Daarin word je stap voor stap vertrouwd gemaakt met de drie basisvaardigheden: luisteren, vragen stellen en samenvatten. Verder leer je een aannemelijke techniek om een probleem te signaleren en tot de kern terug te brengen. Als adviseur is het belangrijk afhankelijk gedrag van anderen te leren herkennen en ermee te leren omgaan. Een afzonderlijk onderdeel wordt gewijd aan het adviseren in de winkel. Daarin maak je kennis met het werken volgens de Adviescirkel. De e-learning besteedt ook aandacht aan de vraag hoe het zit met ongevraagd advies geven.

Duur

De cursus 'Adviesvaardigheden' duurt circa 60 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Daarmee heb je trainingsmateriaal voor ongeveer 1,5 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geischikt voor iedereen die vanwege zijn of haar werk of in de privésituatie regelmatig iemand anders van advies moet dienen en die daarmee met meer zelfvertrouwen wil leren omgaan. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Begeleiden, Aandacht en begrip tonen, Samenwerken en overleggen, Ethisch en integer handelen, Analyseren, Onderzoeken.

Lesmaterialen

De cursus ' Adviesvaardigheden' bestaat uit:

  • VideoCollege (45 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Controleblad
  • Praktijkoefeningen
  • Samenvatting
  • Instructie luisteren, vragen, samenvatten
  • LPC-invulkaart

Toetsing

De cursus ' Adviesvaardigheden' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.